Om oss

En proffsig mäklare med lyckade bostadsaffärer i fokus

Vårt mål är att vara bäst på orten när det handlar om att förmedla villor, bostadsrätter och fritidshus på ett affärsmässigt och professionellt sätt. Vi har inget intresse av att slå oss till ro, att ständigt utvecklas är en självklar del av att arbeta på fastighetsbyrån i Upplands Väsby.

Alla våra mäklare är välutbildade och lägger stor vikt vid kundkontakter, kompetens och etiska frågor. Alla våra medarbetare är dessutom registrerade och ansvarsförsäkrade.

 

Vi kan Upplands Väsby

Det starkaste skälet att anlita oss som mäklare är att vi har bred fackkunskap, omfattande erfarenhet och utmärkt lokalkännedom i Upplands Väsby med omnejd – allt detta är en förutsättning för en lyckad bostadsaffär. Dessa kunskaper om grannskapet gör att vi kan tipsa om kommunikationer, barnomsorg, skolor och annan lokal service i Upplands Väsby. Vill du ha hjälp med relaterade tjänster som kontakter med banker och försäkringsbolag, flytt- och städfirmor, jurister med mera så kan vi hjälpa till med det också. Vi har ett brett kontaktnät och kan se till att du får den hjälp du behöver.

Vi gör allt för att överträffa förväntningarna

Vår målsättning är inte bara att motsvara de förväntningar kunden har på oss, utan att överträffa dem. Både säljare och köpare ska känna att vi gör allt vi kan för att affären ska flyta på så bra som möjligt. Vi tar hjälp av erfarna stylister och fotografer vid varje försäljning för att få fram ett snyggt, stilsäkert, inbjudande och säljande material inför varje affär. Tillsammans med säljaren lägger vi upp en plan på hur bostaden ska marknadsföras på bästa sätt. Vi annonser alltid i de forum, både digitalt och print, som vi tror passar bäst för just din bostad – oavsett om det är en villa, en bostadsrätt eller ett fritidshus.

Genom att välja oss får du de bästa förutsättningarna för ett högt slutpris och en på alla sätt trygg, smidig och lyckad bostadsaffär.

 

 

Välj en mäklare med god lokalkännedom. Vi hjälper dig till en god bostadsaffär.