Sälja bostad | Sälja hus | Upplands Väsby

Vi hjälper dig att sälja din bostad i Upplands Väsby

Funderar du på att sälja ditt hus eller din bostadsrätt i Upplands Väsby? Välkommen att kontakta oss – vi har lokalkännedom och kunskaper som hjälper dig att lyckas med en smidig försäljning av din bostad till ett bra pris!

Vad krävs för att lyckas när man ska sälja en bostad? För oss som mäklare handlar det om kunskap, stort engagemang, hårt arbete och en uppdaterad koll på bostadsmarknaden i det område där man har sin verksamhet. Vi har stor kunskap om bostadsmarknaden i Upplands Väsby och gör alltid vårt yttersta för att leverera en heltäckande tjänst för dig som vill sälja ett hus.

Kostnadsfri värdering

Vi erbjuder en kostnadsfri värdering, där vi analyserar aktuella bostadspriser området och inspekterar bostaden noga. Värderingen är alltid obindande – valet är ditt om du ska vidare med att sälja ditt hus eller inte.

Bostadsmarknaden i Upplands Väsby är liksom i hela Stockholmsområdet, hårt konkurrensutsatt och det gör att det ställs höga krav på oss som mäklare. Vi arbetar därför hårt för att presentera attraktiva objekt på marknaden och försöker nå ut till så många potentiella kunder som möjligt. Vår lokalkännedom om Upplands Väsby gör att vi kan presentera ditt objekt på ett sätt som tilltalar den lokala marknaden.

En kompetent helhetstjänst

När vi hjälper dig att sälja ditt hus, bostadsrätt eller fritidshus så erbjuder vi en helhetstjänst. Vi värderar, stylar, fotograferar och tar fram ett lockande och korrekt marknadsförsäljningsmaterial. Vi anordnar visningar och leder sedan budgivningen. Vi kan självklart även hjälpa till med kontakter till flytt- och städfirmor och juridiskt stöd om det skulle behövas.

Sälja hus i Upplands Väsby – några saker att tänka på

Inför en försäljning så finns det en del att tänka på. Det är alltid bra att sätta sig in i sådant som är bra för köparen att veta. Dessutom kan du även behöva ta fram detta:

  • Tomtkarta och ritningar över huset.
  • Uppgifter om inteckningar och pantbrev.
  • Information om nyttjanderätter och servitut.
  • Energideklaration.

Sälja bostad i Upplands Väsby – några saker att tänka på

Med oss vid din sida kan du lämna över det mesta som har med försäljningen till din mäklare. Vi tar hand om försäljningen. Men här är några saker som mäklaren behöver för att kunna göra ett fullödigt jobb:

  • Ritning över bostaden.
  • Uppgifter om boarean.
  • Årsredovisning från bostadsrättsföreningen.
  • Uppgifter om avgifter och pantsättning.

Ska du sälja bostad/hus i Upplands Väsby? Första steget mot en lyckad affär är att kontakta oss. Bestämmer du dig för att anlita oss så är vi med dig hela vägen fram tills det är dags att flytta.

Vi gör vårt yttersta för att maximera slutpriset