Sälja Fastighet / Tomt

Sälja fastighet/tomt i Upplands Väsby

Planerar du att sälja din fastighet eller tomt i Upplands Väsby och känner att du behöver stöd från en kvalificerad och erfaren mäklare? Välkommen att kontakta oss – vi har stor erfarenhet av att sälja fastigheter och vet precis när det är rätt läge att sälja, hur din tomt ska marknadsföras och hur du kommer igång med affären.

Välkommen att kontakta oss för en värdering – vi kan vara med dig hela vägen när du ska sälja din fastighet i Upplands Väsby!

Upplands Väsby – en levande fastighetsmarknad

Denna kommun norr om Stockholm är en intressant och vital tomtmarknad. Närheten till huvudstaden, studentstaden Uppsala och Arlanda gör att det finns ett ständigt intresse för fastighetsaffären och det finns alltid ett stort intresse. Med vår stora lokalkännedom och kunskap om marknaden kan vi hjälpa dig till en lyckad affär när du vill sälja din fastighet/tomt.

För oss är en nöjd kund en som ger oss högsta betyg och inget annat. Vi arbetar hårt för varje enskild kunds bästa och det är vi mycket stolta över. Med hjälp av vårt eget affärssystem kan vi arbeta effektivt för att para ihop din fastighet med så många intressenter som möjligt, oavsett var i landet de bor. Vi har unik lokalkännedom om hur varje tomt ska säljas – vilket ett underlättar en lyckad affär för dig.

Utnyttja vårt nätverk när du ska sälja tomt i Upplands Väsby

Vi genomför varje år tusentals fastighetsaffärer och träffar mängder av spekulanter, en garant för att vi känner de som vill köpa, våra visningar och breda kontaktnät ger en stor chans att hitta köpare i Upplands Väsby som vill köpa din tomt till ett bra pris. Våra fastigheter finns där köparna finns.

När du ska sälja din fastighet/tomt kommer våra erfarna och engagerade mäklare att guida till en affär som är så smidig, trygg och framgångsrik som möjligt – vi skräddarsyr en lösning som kommer att passa dina krav och önskemål så bra som möjligt. I samarbete med våra partners kan vi erbjuda helhetslösningar som innefattar mäkleri, försäkringar, juridik och ekonomi. Vi hjälper till med besiktningspaket, Dolda fel-försäkringar med mera och vi har en kundombudsman som kan hjälpa dig vid behov.

Sälja fastighet/tomt – förberedelser

Det behövs inga jättestora förberedelser för att sälja en tomt, i många fall säljs marken precis som den är. Men är det mycket vegetation på tomten så kan det löna sig att fälla träd, fräsa bort stubbar eller ta bort stenblock. Det finns många firmor som kan utföra dessa arbeten. Att rensa upp och ta tillvara växter kan göra tomten mer attraktiv för eventuella köpare.

Här är några aspekter som påverkar värdet på en tomt:

  • Arean
  • Taxeringsvärdet på fastigheten
  • Eventuella servitut och uttagna pantbrev
  • Möjligheter att bebygga tomten
  • Möjligheter till avstyckning
  • Finns el, vatten och fiber draget till tomtgränsen
  • Hur fungerar kommunikationerna i området
  • Redan befintliga byggnader på marken

Vill du sälja din tomt i Upplands Väsby? Välkommen att kontakta oss! Tillsammans kan vi diskutera igenom alla frågor och ge dig de svar du behöver för att kunna ta ett bra beslut.

Välj en mäklare med god lokalkännedom. Vi hjälper dig till en god bostadsaffär.